JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Administratörer till avdelningarnas kanslier, visstidsanställning

Arbetsbeskrivning

Förvaltningsrätten söker visstidanställda administratörer till avdelningarnas kanslier för utförande av begränsade administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat uppläggning av mål, aktbilagering och enklare kommuniceringsåtgärder.


Kvalifikationer

Du har godkänd gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning. Du behärskar svenska språket väl i tal såväl som skrift. Det är önskvärt att du har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet, advokatbyrå eller motsvarande kan vara meriterande.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Microsoft Officeprogrammen.

Det är viktigt att du kan organisera ditt arbete, prioritera bland dina arbetsuppgifter och hantera stressiga situationer. Du motsvarar domstolens högt ställda krav på ansvarstagande, omdöme och noggrannhet. Du är utåtriktad, positiv, har en utpräglad känsla för service och en god samarbetsförmåga. Du har en vilja att utvecklas och lära nya saker. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och därför kommer testning att vara en del av rekryteringsprocessen.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
6 månader eller längre
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-11-01
Eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till: 2018-10-15

Antal platser: Fem eller flera
Lön: Förvaltningsrätten tillämpar individuell lönesättning. Ange därför ditt löneanspråk i ansökan.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Arbetsgivarens referensnummer: FMA 2017/475-1
Ansök här


Kontakt

Magnus Björnmarker
IT-administratör (ST-Domstol)
040-35 35 13
magnus.bjornmarker@dom.se

Sam Foged Jensen
HR-administratör
040-35 36 22
sam.fogedjensen@dom.se

Kristina Lindbom
Avdelningskanslichef
040-35 37 18
Kristina.Lindbom@dom.se


Övrigt

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Om Förvaltningsrätten i Malmö

Förvaltningsrätten i Malmö är en av Sveriges största domstolar och en av landets fyra migrationsdomstolar.

Förvaltningsrätten är en allmän förvaltningsdomstol som i huvudsak avgör tvister mellan enskilda personer och statliga eller kommunala myndigheter. Förvaltningsrätten ligger mitt i Malmö och har ca 370 medarbetare. Domstolen präglas av ett öppet och trivsamt arbetsklimat. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Förvaltningsrätten eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Förvaltningsrätten handlägger ca 450 olika måltyper. De vanligast förekommande måltyperna är migrationsmål, skattemål, socialförsäkringsmål, mål enligt socialtjänstlagen, mål om administrativa tvångsingripanden, körkortsmål och mål om offentlig upphandling. Därutöver finns exempelvis mål avseende laglighetsprövning enligt kommunallagen och olika tillståndsmål. Ett stort antal mål har EU-rättslig anknytning.

Förvaltningsrätten i Malmö är en modern domstol som prövar nya arbetsformer bl.a. genom att arbeta i arbetslag. Vi försöker ständigt utveckla arbetsformerna för att ytterligare öka kvalitén i arbetet och för att uppfylla de krav medborgarna ställer.