JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Hovrätten över Skåne och Blekinge söker växeloperatör

Arbetsbeskrivning

Som växeloperatör måste du snabbt och effektivt kunna utreda vad den som ringer vill och avgöra om samtalet ska kopplas vidare eller om du själv, med hjälp av verksamhetsstöd och andra sökfunktioner, kan svara på frågan eller lämna den sökta informationen. Målsättningen är att så långt som möjligt kunna ge svar redan i telefonisttjänsten.

Du är domstolens röst utåt och ofta den första och ibland den enda kontakt allmänheten har med en domstol. Detta ställer stora krav på god förmåga att bedöma olika uppringare på ett korrekt och serviceinriktat sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att uppdatera hänvisningssystemet och andra sökfunktioner som används i växelarbetet.


Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning, god datorvana samt uttrycker dig väl på svenska och engelska. Du har utpräglad känsla för service och tycker om att hjälpa andra människor. Du är också ansvarstagande, flexibel, noggrann och har gott omdöme. Eftersom du kommer att arbeta i team ska du trivas med att arbeta nära andra människor och ha en positiv grundinställning samt respektera deras tider och arbetsmiljö.

Tidigare vana från telefonväxel eller annan servicefunktion samt språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
6 månader eller längre
Omfattning: Heltid
Önskvärt i november 2017. Annars efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan, meritförteckning samt löneanspråk enligt nedan.
Föräldraledighetsvikariat med ev. möjlighet till förlängning.

Antal platser: En eller flera

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-25
Arbetsgivarens referensnummer: 199-17
Ansök här


Kontakt

Lisbeth Kaptein
Telefonichef
040-35 58 58

Birgitta Grafström
Personalchef
040-35 57 91

Ulrika Lindgren, ST
Domstolshandläggare
040-35 57 39


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Hovrätten över Skåne och Blekinge

Hovrätten över Skåne och Blekinge är en av landets sex hovrätter. Vid hovrätten arbetar cirka 95 medarbetare.

Hovrätten är en modern arbetsplats belägen i centrala Malmö i en ny byggnad vid kanalen på Hovrättstorget.

Hovrätten är indelad i tre dömande avdelningar och en administrativ avdelning.

Hovrätten är värddomstol för en regional telefonisttjänst som omfattar ett flertal domstolar i södra Sverige. Den bemannas i dag av åtta växeloperatörer.

Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitet. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med ett öppet och trivsamt arbetsklimat där delaktighet och ansvarstagande värdesätts. Vi bedriver ett kontinuerligt och engagerat utvecklingsarbete.